Új Világ Nonprofit Szolgáltató Kft.
Cím : Magyarország 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. V. emelet
Tel: +36-1/550-1500, +36-1/550-1501
Fax: +36-1/550-1502

Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalás

Társaságunk a társadalmi felelősségvállalás keretében a társadalmi és környezetvédelmi célkitűzéseket a fenntartható fejlődés érdekében beépíti a működésébe. Kiemelt feladatnak érezzük a környezettudatosságot, az etikus magatartást, az esélyegyenlőséget, fontos, hogy milyen hatással vagyunk ügyfeleinkre, munkatársainkra és a közösségre.

 

Környezetvédelem

Energiatakarékosság, környezettudatos gondolkodás, virtualizáció, konszolidáció szavak egyre nagyobb fontossággal bírnak Társaságunknál.
Az utóbbi években az informatika nagy változáson ment keresztül, mind többen elkezdtek környezettudatosabban, „zölden” gondolkozni.
A környezettudatos informatika irányába történő törekvéseink a következők:

  • Energia hatékony központ, elektromos kapacitás igények jelentős csökkentése, nagy fogyasztású fizikai eszközök lecserélése,
  • Fizikai szerver konszolidáció, virtualizáció alkalmazása,
  • Papírmentes munkakörnyezet és alkalmazások kialakítása.

 

Munkavállalók felé történő felelősségvállalás

Társaságunk célja a szervezeti célok megvalósítása érdekében a munkavállalók folyamatos fejlesztése, a Társaságon belüli esélyegyenlőség és etikus magatartás megtartása, juttatások széles körének nyújtása és az egészség megőrzése érdekében folyamatos szűrések és megfelelő munkaeszközök biztosítása.