Ugrás a tartalomra

Rólunk

Kik vagyunk?

Egy informatikai csapat a nemzet szolgálatában! Egyedi informatikai rendszereket tervezünk, fejlesztünk és üzemeltetünk, amelyek támogatják a fejlesztés politikát és a közbeszerzési eljárásokat. Rendszereink több ezer milliárd forint felhasználását biztosítják, így a hazai IT szektorban kiemelt és egyben különleges helyet foglalunk el!

Pár adat rendszereinkről

250.000+

aktív felhasználó

99,5%

rendelkezésre állás

180.000+

kezelt pályázat

10.000+

kezelt közbeszerzés

Rendszereink

Fejlesztéspolitikai Adatbázis és Információs Rendszer

Fejlesztéspolitikai Adatbázis és Információs Rendszer

A FAIR az uniós, hazai és egyéb támogatások tervezhetőségét, ellenőrizhetőségét és átláthatóságát biztosítja, továbbá a pályázati eljárásokban nyújt könnyen kezelhető kommunikációs felületet mind a pályázóknak, mind a intézményrendszernek. 

Elektronikus Közbeszerzési Rendszer

Elektronikus Közbeszerzési Rendszer

Az EKR alapvető célja a közbeszerzési eljárások informatikai támogatása. Ez egy olyan platform, melyen keresztül a közbeszerzésekben résztvevő gazdasági szereplők minden közbeszerzési folyamatot elektronikusan megvalósíthatnak.

Mivel foglalkozunk?

Fejlesztés

Fejlesztés

Rendszereinket folyamatosan fejlesztjük, hiszen változó jogi környezetnek és változó felhasználói igényeknek kell megfeleljenek. Ez nem csupán feladat, hanem kihívás is.

Alkalmazás és infrastruktúra üzemeltetés

Alkalmazás és infrastruktúra üzemeltetés

A telephelyi és szakrendszeri üzemeltetés egy komplex feladat, hiszen a magas rendelkezésre állás alapelvárás.

Paraméterezés

Paraméterezés

Pályázati felhívások közététele,  és a hozzájuk kapcsolódó kitöltő programok, űrlapok kialakítása.

Tesztelés

Tesztelés

A tesztelés egy soha véget nem érő folyamat, de létfontosságú, hogy az új fejlesztések a lehető legkevesebb hibával kerüljenek éles környezetbe.

Információbiztonság

Információbiztonság

Rendszereink védelme egyben a nemzet érdeke, így a fenyegetés- és sérülékenységmenedzsment tevékenységünk szerves része.

Adatvédelem

Adatvédelem

Hatalmas mennyiségű kényes és személyes jellegű adatok védelme, illetve a GDPR-nak való megfelelés szintén a szakterületünk része.

Adat- és hibajavítás

Adat- és hibajavítás

Bármilyen szintű szakmai tudás mellett is előfordulhatnak hibák, melyeket gyorsan és hatékonyan kell orvosolni.

Monitoring

Monitoring

Rendszeres kimutatásokkal és riportokkal segítjük a fejlesztéspolitika tervezését és nyomon követését.

Helpdesk

Helpdesk

Aktívan segítjük a felhasználókat a pályázati felhívásokkal kapcsolatos kérdések megválaszolásában, illetve a szakrendszerek használatában.

Oktatás és képzés

Oktatás és képzés

A fejlesztéspolitikát támogató intézményrendszer számára átfogó gyakorlati képzéseket biztosítunk.

Csapatunk

Ilyen az élet az Új Világnál

Barátságos

csapat

200+

kolléga

Home Office

lehetőség

Modern

iroda

Milyen a csapatunk?

Csapatunk rendkívül sokszínű, nehéz is lenne pár mondattal bemutatni, de egy biztos: magas szintű szakmai tudás koncentrálódik az irodánk falai között és elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés mellett. Szeretünk sportolni, szórakozni, de a kemény munkától sem riadunk vissza. Támogatjuk egymást a napi feladatokban és mind tudjuk, hogy munkánk a hazánk számára is hasznos!

Milyen az élet nálunk?

Rendszeres csapatépítőkkel erősítjük a közösségünket, darts és csocsó versenyek is szinte mindennaposak az irodában. Rendszeres képzésekkel, oktatásokkal fejlesztjük a meglévő tudásunkat, amelyek nem csak szakterület specifikusak, de pályázati és közbeszerzési ismereteket is bővítenek. Aktívan támogatjuk a sportolást, az egészséges életmódot, de az irodai ingyen kávé tesz minket igazán kitartóvá.

Csapatépítők és céges rendezvények

Gokartozás: Csapatunk már többször kipróbálta milyen is egy igazi gokartverseny!  Vitorlázás: Nincs is jobb közös program a nyáron, mint egy vitorlázás a Balaton vízén!  Karácsonyi buli: Minden karácsonykor nagy céges bulit csapunk, ahol a kötelező eszem-iszom mellett különböző fellépők is szórakoztatják az UV csapatát!  Airsoft párbaj: Csapatunk egyszer úgy döntött, hogy fegyvert ragad és megmérkőzik a harcmezőn, így egy nagyon jó csapatépítő lett az airsoft párbaj ötletéből.

Bowling csapatkép

Családbarát munkahely!

Társaságunk igyekszik egy olyan munkahelyet teremteni,
mely támogatja a családokat.

Fontosnak tartjuk a munka és magánélet kényes egyensúlyát, így kollégáink számára rugalmas munkarendet és Home Office lehetőséget tudunk kínálni, hogy maradjon elég idő a családra és barátokra is.

Nem csupán családalapítási támogatást tudunk biztosítani apa szabadsággal egybekötve, hanem egyéb olyan lehetőségeket is nyújtunk, melyek a családok számára nagy segítség tud lenni, mint például nyugdíj-, és egészségpénztári hozzájárulás.

Tudjuk, hogy a mindennapos ingázás az otthon és a munkahely között költségekkel jár, ezért kollégáink számára utazási támogatást is biztosítunk!
 
A támogatások mellett a közös szórakozásra is nagy hangsúlyt fektetünk, így a kollégák gyermekeinek rendszeresen szervezünk programokat és táborokat!

Csatlakozz hozzánk!

Ha Te is szeretnél segíteni Magyarország fejlesztésében, szereted a kihívásokat és szeretnél egy olyan munkát, mely valóban felelősségteljes, változatos feladatokat nyújt, és még szereted a közös reggeliket, a remek csapatépítőket is, de nem riadsz vissza a darts és csocsó viadaloktól, akkor jelentkezz hozzánk!