Ugrás a tartalomra

FAIR

A FAIR-ről röviden...

A FAIR Magyarország fejlesztéspolitikai nyilvántartási és menedzsment rendszere, segítségével összehangolható az uniós és hazai források kezelése, kommunikációja, nyomon követése. Internetes platform lévén gyors és hatékony pályázati eljárások valósíthatók meg, valamint egységesen kezelhető minden adatkör, mely a fejlesztéspolitikát érinti. Rendszerünket az Európai Unió akkreditálta, mely nélkül nem lenne lehetséges a uniós források elosztása.

A FAIR alrendszerei

A FAIR lényegében két fő szakrendszerből tevődik össze. Az EPTK egy olyan online platform, mely biztosítja, hogy a felhasználók könnyedén kezeljék minden pályázattal kapcsolatos ügyüket kezdve a pályázástól egészen az elszámolásokig. Az EUPR a fejlesztéspolitikai intézményrendszer számára nyújt egy komplex, online platformot, melyen keresztül minden szakpolitikai, pénzügyi, illetve egyéb monitoring folyamatot képesek kezelni.

A FAIR pár számmal kifejezve

250.000+

aktív felhasználó

180.000+

kezelt pályázat

100.000+

projekt

15.000+ Mrd Ft

kifizetett támogatás

FAIR oktatás

Nagy hangsúlyt fektetünk a felhasználók oktatására, hiszen számunkra fontos, hogy a felhasználók magabiztosan tudják használni rendszereinket, így személyes, illetve jelenléti képzéseket is biztosítunk számukra. Ezen felül egy Youtube csatornával is rendelkezünk, ahol rendszereinkről oktató videókat találnak azok, akik szeretnék elmélyíteni tudásukat a FAIR rendszer használatát illetően.