EKR

EKR

8.000+

aktív felhasználó

10.000+

közbeszerzési eljárás

10.000+

kezelt szerződés

9.000+ Mrd Ft

eljárások összértéke

EKR szolgáltatások

Az EKR alapvető célja a közbeszerzésekben résztvevő gazdasági szereplők adminisztratív terheinek csökkentése egy olyan biztonságos elektronikus platform segítségével, melyen keresztül a közbeszerzők elektronikusan készítik elő valamennyi közbeszerzési eljárásuk dokumentumait, illetve hirdetményeiket.

Értékhatár alatti beszerzések

Értékhatár alatti beszerzések

A közbeszerzési értékhatár alatti beszerzési eljárások lebonyolítására az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben is van lehetőség díj ellenében.

Rendszerhasználat

Rendszerhasználat

Az Elektorinikus Közbeszerzési Rendszer használatáért az ajánlatkérőt rendszerhasználati díj terheli minden megindított közbeszerzési eljárásnál.

Oktatás

Oktatás

Az oktatások célja az EKR-funkciók használatának alapszintű elsajátítása, az elektronikus közbeszerzési eljárási cselekmények gyakorlati példák útján történő megismerése.

Közlemények

Tisztelt Jelentkezők!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az „Innovatív elektronikus megoldások a közbeszerzések szolgálatában” elnevezésű, 2022. március 31. napjára tervezett személyes konferenciánk elhalasztásra kerül.

 

Az új időpontot hamarosan közzétesszük, tervezetten 2022. május végén kerül megrendezésre.

 

A konferencia új időpontja és a jelentkezéssel kapcsolatos információk itt kerülnek meghirdetésre: https://ujvilag.gov.hu/ekr/szolgaltatasaink/ekr-oktatas

 

Tisztelettel,

Új Világ Nonprofit Szolgáltató Kft.

Az Új Világ Nonprofit Szolgáltató Kft. személyes konferenciát szervez az alábbi tárgyban:

Innovatív elektronikus megoldások a közbeszerzések szolgálatában az Új Világ Nonprofit Szolgáltató Kft. személyes konferenciáján

A konferencia időpontja: 2022. március 31. (csütörtök), 9:00 – 15:30 óra

 

A konferencia részletes tematikája itt található.

(A tematika vonatkozásában a változás jogát fenntartjuk.)

 

A konferenciára való jelentkezéssel kapcsolatos információk itt érhetőek el: https://ujvilag.gov.hu/ekr/szolgaltatasaink/ekr-oktatas

 

A képzés díja: 61 000 Ft + 27 % ÁFA / fő

(A képzési díj tartalmazza a helyszíni kávészüneti bekészítést és az ebédet is.)

A képzés helyszíne: Budapest

 

 A konferenciának a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzéséről szóló 217/2017. (VII. 31.) Korm. rendelet szerinti elismerését az Új Világ Nonprofit Szolgáltató Kft. kezdeményezi,

a képzésért járó továbbképzési tanulmányi pontról a későbbiekben új tájékoztatást teszünk közzé.

A képzés teljes időtartama alatt kiemelt figyelmet fordítunk az aktuális járványügyi intézkedések betartására.

Tisztelt Felhasználók!

Kedden (2021.11.09-én) a telefonos ügyfélszolgálat technikai okokból csak 12:45-ig lesz elérhető.
Bejelentéseket e-mailen és az online hibabejelentő rendszerünkön (https://ugyfelszolgalat.nekszt.hu/) keresztül továbbra is fogadunk.

A kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel,
Az EKR Ügyféltámogató csapata

A Nemzeti Elektronikus Közbeszerzési Szolgáltató és Tanácsadó Nonprofit Kft. online konferenciát szervez az alábbi tárgyban:

Közbeszerzési jogi aktualitások, az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer új funkcionalitásai a 2021. évben módosuló jogszabályváltozásokra is tekintettel

 

A konferencia időpontja: 2021. szeptember 29., 9:00 – 15:15 óra

 

A konferencia tematikája itt található.

 

A konferenciára való jelentkezéssel kapcsolatos információk itt érhetőek el: https://nekszt.hu/online-jelentkezes-oktatasra

 

A képzés díja: bruttó 52 070 Ft (41 000 Ft + 27 % ÁFA) / fő

 

A konferencián való részvétel 150 fő/alkalomban kerül korlátozásra. Az érdeklődések arányában a konferencia több alkalommal is megrendezésre kerülhet ugyanezen tematika szerint. Az első alkalomra való regisztrációs limit elérésekor kerül az új időpont meghirdetésre.

A konferenciának a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzéséről szóló 217/2017. (VII. 31.) Korm. rendelet szerinti elismerését a NEKSZT Nonprofit Kft. kezdeményezte, a képzéshez tartozó továbbképzési tanulmányi pontszámról később adunk tájékoztatást.